Ook grondwerk behoren tot de werkzaamheden van Stufken Tuinen

Ook siersteen / bestrating behoren tot de werkzaamheden van Stufken Tuinen

Stufken Tuinen kan door jaren lange ervaring als machinist op diverse grondverwerking machines alle voorkomende grondwerkzaamheden voor u uitvoeren.

Stufken Tuinen verstaat het vak stratenmaken. Stufken Tuinen legt alle soorten bestratingen aan, waaronder, oude waaltjes, betonstenen, kinderkopjes en natuursteen.

Ook vijvers bouwen behoren tot de werkzaamheden van Stufken Tuinen

Wat is er mooier dan na een dag werken thuis tot rust te komen bij uw eigen vijver? Een stukje natuur laten aanleggen door Stufken Tuinen geheel naar uw wensen en smaak.

 Contact contact.htmlshapeimage_7_link_0
Lees meer...grondwerk.htmlgrondwerk.htmlshapeimage_8_link_0
Lees meer...bestrating.htmlbestrating.htmlshapeimage_9_link_0
Lees meer...shapeimage_10_link_0
Grondwerk
Siersteen
Vijvers
Stufken Tuinen helpt u graag bij het ontwerpen van uw droomtuin.

Wat is er mooier dan na een dag werken thuis tot rust te komen bij uw eigen vijver? Een stukje natuur laten aanleggen naar uw wensen en smaak. Een vijver maakt uw tuin compleet en zorgt voor leven in uw tuin, bijvoorbeeld doordat het vogels vlinders en kikkers aantrekken. Of wat dacht u van een prachtige zwemvijver in uw eigen tuin? Niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel voor de kinderen of voor uzelf. Misschien houdt u meer van een natuurlijk ontwerp? Ook geen probleem bij Stufken Tuinen, dat in een aantal tuinen prachtige natuurlijke vijvers heeft aangelegd. Ze passen in het landschap alsof ze er altijd al waren. Stufken Tuinen staat u bij met goede adviezen en handige tips.

Stufken Tuinen maakt regelmatig foto’s van haar werk zodat u kunt zien waartoe Stufken Tuinen  in staat is. Ook kunt u de foto’s gebruiken om ideeën op te doen voor u eigen tuin.